Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Legfrissebb hírek


2024.05.02 - Május 1-jén nyitották meg az új játszóteret fürdővárosban. Az eseményen a játékok mellett interaktív műsor várta a gyerekeket, volt termelői vásár és fellépők is szórakoztatták a jelenlévőket. A létesítményt Horváth László, a város polgármestere adta át, amelyen jelen volt Dr. Pál Attila, a vármegyei közgyűlés elnöke is.

2024.04.29 - A településen vasárnap tartottak ünnepséget a szépkorúak tiszteletére. Az eseményen részt vett és köszöntőt mondott Pácsonyi Imre, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke is. Horváth Gyula polgármesterrel együtt gratuláltak a falu legidősebb jelenlévő tagjainak, Vadász Károlynénak és Gál Józsefnek.

2024.04.29 - Április 25-én, csütörtökön este rendezték meg a zalaegerszegi zsidó hitközségben a pészah ünnepét, melyen Virágh Judit, a hitközség elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Rosenfeld Dániel, a hitközség kántora vezette a vacsorával egybekötött estet. Zala Vármegye Önkormányzatát Pácsonyi Imre, a közgyűlés alelnöke képviselte a rendezvényen.

2024.04.29 - Csütörtökön tartotta tavaszi soros ülését a Zala Vármegyei Területi Védelmi Bizottság, a földhivatal épületének konferenciatermében. Az ülésen - amelyen öt napirendi pontot tárgyaltak meg - Pácsonyi Imre, a közgyűlés alelnöke vett részt a vármegyei önkormányzat képviseletében.

2024.04.25 - A Zala Vármegyei Közgyűlés 2024. április 25-én, csütörtökön harmadik ülését tartotta az idei évben. A meghívóban szereplő napirendi pontok és azok tárgyalási sorrendjének elfogadása után a testület először a Zala vármegyei rendőrfőkapitány közbiztonsági helyzetről és az annak érdekében tett intézkedésekről szóló beszámolóját hallgatta meg.

Zala a termálfürdők hazája


Megyezászló a Rendészeti Szakgimnáziumnak
| 2018.06.18

2018. június 16-án tartotta meg a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium kibocsátó és tanévzáró ünnepségét Körmend város főterén. Az ünnepség helyszínére és onnan a Szakgimnáziumba a tanulók gyalogmenetben vonultak ki, illetve be.


A vendégek fogadása a Batthyány Örökség Központ színháztermének aulájában történt. A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel a Belügyminisztérium, a Rendőrség, az állami és önkormányzati szervek képviselői.

A ki- és bevonulás, valamint az ünnepség alatt a zenét a Készenléti Rendőrség zenekara szolgáltatta. Az ünnepség elöljárója dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőr-főkapitány-helyettes volt.

A végzett tanulók megerősítették a 2017. június 17-én Budapesten, a Hősök terén tett esküjüket. Az elöljáró ünnepi beszédében méltatta a 28 éve működő tanintézet munkáját, értékelte a végzett kettős jogállású tanulók tanulmányi tevékenységét és a területi szerveknél végrehajtott gyakorlati szolgálatát. Sok sikert kívánt a rendőri hivatás teljesítéséhez.

A Belügyminisztérium képviseletében Kovácsné dr. Szekér Enikő bv. ezredes, főosztályvezető asszony, az országos rendőr-főkapitány képviseletében az ünnepség elöljárója, valamint a Szakgimnázium igazgatója, Hollósi Gábor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos adott át elismeréseket a munkájukat kiemelkedően végző tanulóknak, dolgozóknak.

A Zala Megyei Közgyűlés megyezászlót adományozott a tanintézetnek a megye és a tanintézet közötti kiváló munkakapcsolat és a hosszan tartó együttműködés, valamint a rendőr képzés terén kifejtett munkája elismeréseként, melyet Pácsonyi Imre alelnök adott át. Az ünnepség díszmenettel zárult. A vendégek, a kiválóan végzett tanulók, osztályfőnökeik a Szakgimnáziumban állófogadáson vettek részt.

 

Forrás: http://www.rendeszkepzo-kormend.hu/


vissza...