Hírek

1 / 59  > >>

2019.08.12

Vasárnap tartották az öt település tulajdonában álló felújított hivatali épület avatását.

bővebben...
2019.08.12

Hétvégén hivatalosan is átadták a vidékfejlesztési program támogatásával és az önkormányzat jelentős anyagi szerepvállalásával megépített új utat a zalaszentbalázsi szőlőhegyen.

bővebben...
2019.08.08

Dr. Mester László, a Zala Megyei Területi Választási Iroda vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit a 2019. október 13-án tartandó önkormányzati választással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

bővebben...
2019.08.07

A horvát és a magyar hagyományok együttélése és ápolása adja a rendezvény alapját, melyen szép számmal képviseltetik magukat horvátországi települések. A gasztronómiai versenyen a hagyományos ízek mellett, a bátor kísérletezők jóvoltából új és érdekes alapanyagokkal is találkozhatnak a rendezvényre kilátogatók.

bővebben...
2019.08.07

15. alkalommal rendezték meg a hagyományosan főzőversennyel induló és sokszínű kulturális programot. A Zala Megyei Önkormányzatot Bene Csaba alelnök képviselte rendezvényen. A látogatók kézműves kiállításon és koncerteken vehettek rész.

bővebben...
2019.08.07

Augusztus 2-án tartották a megújult Szent István tér avatóünnepségét Zalaszentgróton. A Zöld Város program részeként, TOP forrásból finanszírozták az átalakítást, mely révén a tér a zalai tájat szimbolizálja. Az avatáson a Zala Megyei Önkormányzat részéről Pácsonyi Imre alelnök mondott köszöntőt.

bővebben...
2019.08.06

A hétvégén tartották a közép-zalai község 21. falunapját. Tófej lakóival a két testvértelepülés, a muravidéki Zsitkóc, valamint az erdélyi Gyulakuta küldöttsége is együtt ünnepelt. Zsitkóc delegációját Ladislav Bači faluvezető, míg a Gyulakutaiakét Takács Kálmán alpolgármester vezette. A vendégek tiszteletére adott ebéden Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a megjelenteket.

bővebben...
2019.08.01

Folyamatosan zajlanak az útfelújítások Lentiben, aminek keretében megújul a mumori városrészhez kapcsolódó összekötő út és a Máhomfa felé vezető kerékpárút. A TOP program keretében elsősorban az állami mellékutak felújítására kerül sor, míg az önkormányzatok a Magyar falu programban pályázhatnak fejlesztésre.

bővebben...
2019.07.30

A zárókonferenciát Nagykanizsán tartották, ahol a megyei közgyűlést Bene Csaba alelnök képviselte. A horvát-magyar projekt 85 százaléka infrastrukturális beruházás volt, amely révén például Nagykanizsán 4 km sétány, játszótér és szabadtéri fitneszpark is megvalósult.

bővebben...
2019.07.30

A 78 millió forintos beruházás a terület- és településfejlesztési operatív program támogatásával valósult meg. Zala megyében a jelenlegi fejlesztési ciklusban 650 millió forint állt rendelkezésre hasonló fejlesztésekre. A tározó avatásán a Zala Megyei Közgyűlés képviseletében Bene Csaba alelnök vett részt.

bővebben...


1 / 59  > >>