Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

1 / 100  > >>

2022.06.22

Kedden Navracsics Tibor területfejlesztési miniszternél járt Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, akivel a 2021-2027-es uniós időszak területfejlesztési lehetőségeiről és terveiről egyeztetett.

bővebben...
2022.06.22

Kedden délután tartották a letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola tanévzáróval egybekötött ballagási ünnepségét, amelyen miniszteri elismerést vehetett át Simon Márta, az intézmény vezetője. Az eseményen Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt és adott át az intézményvezetővel közösen pedagógus szolgálati emlékérmet Varga Ferencnének nyugdíjba vonulása alkalmából.

bővebben...
2022.06.20

Hétfőn került megrendezésre az Interreg V–A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program forrásaiból támogatott „Fejlesztési szervezetek kapacitásainak erősítése a határon átnyúló regionális együttműködés terén” című projekt Zala megyei utolsó workshopja, amelyre a megye települési önkormányzatai és területfejlesztésben, különösen a szlovén határ menti térségben munkálkodó szereplők kaptak meghívást. A szakmai egyeztetésen Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt.

bővebben...
2022.06.20

Szombaton a Dombhátról dombhátra program keretében falunapra, termelői piacra és a településről elszármazottak találkozójára várták az érdeklődőket. Az eseményen rész vett Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Bene Csaba a megyei közgyűlés alelnöke is.

bővebben...
2022.06.17

Sajtóreggeli keretében tartották meg pénteken a VI. Göcseji Dombérozó programjairól szóló tájékoztatót a szervezők. A program támogatói közt szerepel a Zala Megyei Önkormányzat is, amelynek képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt a novai Plánder Ferenc Helytörténeti Múzeumban szervezett eseményen.

bővebben...
2022.06.14

Az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló WomEn-Puls - „Women Enhancing Public Sector” - című, ATHU116 azonosítószámú projekt rendezvénysorozatának 8. állomásaként a zalaszentgróti Városi Könyvtár és Művelődési-Felnőttképzési Központban tartottak ma programot. Az esemény megnyitásaként Ruzsics Ferenc, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a megjelenteket.

bővebben...
2022.06.14

Kedden tartották az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló capCROSSplan - „Capacities for cross border planning” -című projekt zárórendezvényét a lenti Városi Művelődési Központban. A projektpartnerek, köztük a Zala Megyei Önkormányzat részvételével zajló eseményen Stanislav Sraka, a Sinergija Fejlesztési Ügynökség vezető tanácsadója és Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt.

bővebben...
2022.06.13

Vasárnap tartotta a holokauszt, a második világháború alatt elhurcolt, elpusztított zalaegerszegi zsidók előtt tisztelgő gyászmegemlékezést a megyeszékhelyi zsidó hitközség. A megemlékezésen a városi önkormányzat részéről Gecse Péter alpolgármester mondott beszédet a hangversenyteremben. A Zala Megyei Önkormányzatot Pácsonyi Imre, a megyegyűlés alelnöke képviselte az eseményen.

bővebben...
2022.06.10

Pénteken délelőtt tartották a Göcseji Kézműves Egyesület hagyományteremtő rendezvényének ünnepélyes megnyitóját, amelyen a megyei jogú város polgármestere mellett Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is köszöntötte a vendégeket.

bővebben...
2022.06.09

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közelmúltban nyugállományba vonult igazgatója részére a Zala Megyei Közgyűlés 2022. június 9-i ülésén a katasztrófavédelem területén több évtizeden keresztül hivatástudattal végzett kiemelkedő szakmai és példaértékű munkájáért ZALA MEGYE CÍMERE EMLÉKPLAKETTET adott át Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

bővebben...


1 / 100  > >>