Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

1 / 111  > >>

2023.01.26

A Zala Vármegyei Közgyűlés 2023. január 26-án, csütörtökön ülésezett idén először a Megyeházán. A napirendi pontok tárgyalását megelőzően a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnöke tájékoztatta a testületet a képviselők vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségének teljesítéséről.

bővebben...
2023.01.24

A magyar kultúra napi megemlékezés keretében hétfőn ünnepélyes keretek között adták át a jórészt pályázati forrásból felújított könyvtári információs és közösségi helyet a Királyi Pál intézményegyüttes földszintjén. A nemzeti színű szalagot Bene Csaba, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Vlasicsné Fischl Timea polgármester, Dávidovics Judit Ágnes, a Királyi Pál Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője és Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője vágták át.

bővebben...
2023.01.23

Nyolcadik alkalommal adtak át kitüntetéseket a magyar kultúra napja alkalmából a Hevesi Sándor Színházban vasárnap este. A díjakat Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgárestere nyújtotta át. Az ünnepi eseményen Zala Vármegye Önkormányzata képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

bővebben...
2023.01.23

Szombaton tartották az ünnepélyes avatását a kívül-belül megújult közösségi háznak, amelynek átalakítására, megújítására mintegy 35 millió forintot fordítottak. Az avatón részt vett Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője és Bene Csaba, a vármegyei közgyűlés alelnöke is.

bővebben...
2023.01.23

2023 január elsején csatlakozott Horvátország a Schengeni térséghez. A történelmi jelentőségű esemény a Zala vármegyében élő polgárok életére is hatással van. Az ellenőrzés nélküli átjárás a magyar és horvát kisebbség, valamint a környékbeli vállalkozások számára egyaránt kulcsfontosságú. A Zala Vármegyei Közgyűlés elnöke, Dr. Pál Attila a HírTV részére adott interjút a témával kapcsolatban.

bővebben...
2023.01.22

A Zala Vármegyei Közgyűlés ülést tart 2023. január 26-án (csütörtökön), 14.00 órai kezdettel, a Megyeháza földszinti Deák Ferenc termében. (Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.)

bővebben...
2023.01.20

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Keszthelyi Vállalkozásfejlesztési Irodája a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével kötött - a VOSZ ügyvezető igazgatója, Gesztesi Béla, valamint a ZMVA kuratóriumának elnöke, Pácsonyi Imre által aláírt - megállapodás értelmében a jövőben VOSZ Pontként is működik, lehetővé téve a Széchenyi Kártya Program hiteltermékei vállalkozások általi igénylésének helyben történő befogadásával kapcsolatos ügyintézést.

bővebben...
2023.01.19

A Zala Vármegyei Közgyűlés 2023. január 19-én, csütörtökön együttes ülést tartott Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával, valamint a Somogy Vármegyei és a Veszprém Vármegyei Közgyűléssel Veszprémben a Megyeháza Szent István termében.

bővebben...
2023.01.16

A Zala Vármegyei Közgyűlés együttes ülést tart Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával, valamint a Somogy Vármegyei és a Veszprém Vármegyei Közgyűléssel 2023. január 19-én (csütörtökön), 10.00 órai kezdettel Veszprémben, a Megyeháza Szent István termében (8200 Veszprém, Megyeház tér 1.).

bővebben...
2023.01.16

Az elmúlt időszak fejlesztéseit szombaton avatták fel a településen. Az ünnepi eseményen részt vett és köszöntőt mondott Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke is.

bővebben...


1 / 111  > >>