Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

1 / 91  > >>

2022.01.19

Január 19-én, Urunk megkeresztelésének ünnepén, a Hévízi Orosz Egyházközségben a szent liturgia előírásai szerint lefektetett nagy vízszentelés rítusát hajtották végre. A vízért való imát, az istentiszteletet az új ortodox templom falai között tartották. A szent liturgiát a Hévízi Plébánia parókusa, Nyikolaj Kim protoierej, Vajna — Éliás István diakónus úr közös szolgálatával végezte. A megyei önkormányzatot Pácsonyi Imre alelnök képviselte.

bővebben...
2022.01.19

Dr. Pál Attila a zalai megyeszékhelyi városi televízió Egerszegi Esték című műsorának vendége volt. A stúdióbeszélgetés linkje alább érhető el.

bővebben...
2022.01.15

Pénteken délután a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Zalai Hírlap által szervezett esemény keretében bemutatták a megye 100 legnagyobb vállalkozását magába foglaló kötetet az Arany Bárány szálloda Télikertjében. A rendezvényen Kovács Dezső, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke megnyitóját követően köszöntőt tartott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere. A program Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Dr. Kaszás Anita, a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának vezetője előadásával folytatódott. A zárszó keretében Vigh László, miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője szólt a jelenlévőkhöz. Az eseményen a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a megyegyűlés elnöke képviselte és részt vett Bene Csaba alelnök is.

bővebben...
2022.01.12

Hivatalosan is megnyitja kapuit Zala megye tizedik kormányablaka. A mai napon tartott ünnepi átadás keretében Dr. György István államtitkár, Vigh László országgyűlési képviselő, Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Dr. Pál Attila a megyei közgyűlés elnöke és Gyarmati Antal polgármester vágta át a nemzeti színű szalagot.

bővebben...
2022.01.11

A II. világháború legsúlyosabb katonai vereségére és az áldozatul esett katonákra emlékeztek vasárnap a település templomkertjében. A koszorúzással és gyertyagyújtással egybekötött megemlékezésen beszédet mondott Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

bővebben...
2022.01.10

A települési önkormányzat az Inkey-kastélyban tartotta újévköszöntő ünnepségét, amelyre a térségben működő állami hivatalok, intézmények, szervezetek vezetői, helyi vállalkozók kaptak meghívást. Az eseményen részt vett Bene Csaba, a megyegyűlés alelnöke is.

bővebben...
2022.01.04

Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő volt a házigazdája annak az immár hagyománnyá vált együttes sajtótájékoztatónak, amelyben Zala megye vezetői az új év alkalmából köszöntik a sajtó munkatársait és felvillantják az év során várható eseményeket, fejlesztéseket. Képviselő Úr köszöntőjét követően Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Dr. Pál Attila, a megyegyűlés elnöke, majd Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere tartott rövid összefoglalót.

bővebben...
2022.01.03

Idén is együtt búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat Zala megyei és szlovéniai vezetők - Vigh László országgyűlési képviselő, Magyar János lendvai polgármester, Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Máthé László lendvai főkonzul - a település melletti határátkelőnél.

bővebben...
2021.12.20

Az első városként említés 600. évfordulójára emlékező programsorozat zárásaként átadták a Zalaegerszegért Díjakat. Az ünnepi rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő mellett beszédet mondott dr. Varga Judit igazságügyi miniszter is; a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke képviselte.

bővebben...
2021.12.16

Szerdán mutatták be a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jubileuma alkalmából megjelent kötetet a zalaegerszegi Kamarák Házában. A könyv szerzői, szerkesztői, Henics Attila és Dr. Gyimesi Endre mellett az esemény jelen volt a két szakképzési centrum vezetője, Bene Csaba és Szabó Károly, a kamara elnöke, Kovács Dezső és a Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Pácsonyi Imre, a megyegyűlés alelnöke, aki az elmúlt több, mint 25 év történéseit méltatta pohárköszöntőjében.

bővebben...


1 / 91  > >>