Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

1 / 105  > >>

2022.09.19

Idén 10 éve, hogy megalakult a községben az időskorúakat összefogó Korhatártalan Klub. A jubileum alkalmából pénteken tartottak ünnepséget a helyi művelődési házban. Az eseményen köszöntőt mondott, illetve emléklapot, oklevelet és ajándékot adott át a Korhatártalan Klub vezetőjének Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, Bedő Róbert, Csesztreg polgármestere és Kocsis Gyula az Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség Zala Megyei Szervezetének elnöke. Király Edit, a klub vezetője megemlékezett a kezdetekről és az eltelt 10 esztendő eseményeiről.

bővebben...
2022.09.15

A Zala Megyei Közgyűlés 2022. szeptember 15-én tartotta soron következő – negyedik – ülését. Első napirendi pontként a Zala Megyei Közgyűlés új nem képviselő tagként Nagy Ferencet, Türje község polgármesterét megválasztotta Pénzügyi Bizottsága nem képviselő tagjának, betöltve elhunyt Targuba Árpád helyét.

bővebben...
2022.09.14

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a kisréti közösségi téren a község falunapi programját. A megjelenteket Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője és Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is köszöntötte, mindketten gratuláltak a rendezvény megszervezéséhez és a főzőcsapatok aktivitásához.

bővebben...
2022.09.13

Az ZalaZONE Park bővülése újabb jelentős állomáshoz érkezett hétfőn, amikor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében elhelyezték a BOSCH zalaegerszegi kutató-fejlesztő és tesztelő központjának alapkövét. Ezt követően a Széchenyi István Egyetem Zalaegerszegi Innovációs és Képzési Központja két új - inkubációs és szállás - épületének ünnepélyes átadójára került sor. A Zala Megyei Közgyűlés részéről Pácsonyi Imre alelnök volt jelen a rendezvényen.

bővebben...
2022.09.13

120 első évfolyamos hallgatóval tartották meg a Zalaegerszegi Egyetemi Központ tanévnyitóját hétfő délután. A hallgatókat Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és dr. Sifter Rózsa főispán köszöntötte. A Zala Megyei Önkormányzatot Pácsonyi Imre alelnök képviselte az eseményen.

bővebben...
2022.09.12

Szilvágyon a hétvégén a 16. Szilvafesztivált tartotta meg a település önkormányzata és a Szilvágyért Egyesület a Zala Megyei Önkormányzat támogatásával. A rendezvényre ellátogatott Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő és Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke, aki felkérést kapott a zsűrizésre is.

bővebben...
2022.09.12

Telt ház előtt rendezték meg szombaton este a megyeszékhelyi Korona Szalonban a Yamaha C5x típusú zongora avató hangversenyét, melyen Borbély László zongoraművész, a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, valamint Tóth László zongoraművész, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem vezetője adott koncertet. Az ünnepi eseményen a Zala Megyei Önkormányzatot Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke képviselte.

bővebben...
2022.09.09

Sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes kerékpárút átadót tartott a Zala Megyei Önkormányzat és Lenti Város Önkormányzata pénteken a Sárberki-patak hídjánál. Az eseményen Vigh László, miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke és Horváth László, Lenti város polgármestere mondott köszöntőt.

bővebben...
2022.09.09

A Zala Megyei Közgyűlés soros ülését 2022. szeptember 15-én (csütörtökön) 14.00 órakor tartja a Megyeháza földszinti Deák Ferenc termében. (Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.)

bővebben...
2022.09.08

A Magyar Falu Program jóvoltából közel 9 millió forintból újulhatott meg az egyesület öltözője. Az átadóünnepséget szombaton tartották, amelyen részt vett Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a megyei közgyűlés alelnöke is.

bővebben...


1 / 105  > >>