Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Megnyílt a Kerkaland játszótér Lentiben a strandfürdőnél
2024.05.02

Május 1-jén nyitották meg az új játszóteret fürdővárosban. Az eseményen a játékok mellett interaktív műsor várta a gyerekeket, volt termelői vásár és fellépők is szórakoztatták a jelenlévőket. A létesítményt Horváth László, a város polgármestere adta át, amelyen jelen volt Dr. Pál Attila, a vármegyei közgyűlés elnöke is.


A megnyitón a település vezetője elmondta, hogy a játszótér és a komfortpont a Zöld Város Program keretében valósult meg, költsége az önrésszel együtt meghaladta az egymilliárd forintot.

A Zöld Város Program keretében nemcsak játszótér, hanem sportpályák is épültek. A strandfürdő melletti régi árok fölött pedig sétány és tanösvény létesült. A játszótéren rugós és más hinták, homokozó, csúszdák, mászókák és egyéb játékok is szolgálják a gyerekek aktív időtöltését. A játékok szomszédságában pedig két homokos strandröplabda pálya és egy műfüves focipálya várja a mozogni vágyókat.

A Kerkaland elnevezésű rekreációs park, illetve a játszótér ingyenesen megközelíthető bárki számára, hétfőtől vasárnapig 10-től 18 óráig tart nyitva.

A komfortpont kiszolgáló épülete vizesblokkal, öltözővel a játszótérhez hasonlóan május 1-től szeptember 1-ig üzemel.

Fotó és forrás: Zalai Hírlap

 

vissza...