Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Neueste Nachrichten


2019.01.08 - A  magyar-szlovén határ közelében, a rédicsi körforgalomból a hetési települések, illetve Szlovénia felé vezető megújult útszakaszt Vigh László országgyűlési képviselő,miniszteri biztos, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Mórocz József, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója avatta fel.

2019.01.07 - A jeles alkalomból tartott ünnepségen a város és a megye vezetői, közéleti szereplői mellett részt vett dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki köszöntőjében kiemelte, hogy 2010 óta nem terheket, hanem lehetőségeket adnak az önkormányzatoknak, ezáltal Lenti nemcsak megszabadulhatott a 2010-ig kényszerűen felhalmozott több mint 1 milliárd forint adósságától, hanem az elmúlt időszakban 6 milliárd forintot sikerült a város fejlesztésére fordítani.

Willkommen!


Zalaer Weingegend

Die Zalaer Weingegend erstreckt sich im Komitat Zala auf den Zalaer-Hügeln und in der Hochebene ferner an den nordwestlichen Abhängen des Keszthely-Gebirges in der agroökologischen Zone der Zalaer Hügellandschaft.


Weiter