Megyei projektek

Projektek:


Kapcsolódó hírek:

1 / 9  > >>
2019.11.21

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében. Kísérleti befektetés - Szolár „E-fa” Szlovéniában

bővebben...
2019.11.19

Horvátországban, Csáktornyán került megrendezésre az Interreg CENTRAL EUROPE program keretében, a Zala Megyei Önkormányzat részvételével megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben” című, RURES CE933 számú projekt 2019. november 11-12-én tartott ötödik transznacionális partnertalálkozója.

bővebben...
2019.10.16

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében.

bővebben...
2019.09.27

A Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Nemzeti Alkalmazkodási Központja által rendezett roadshow keretében mutatták be Zala megye klímastratégiája kidolgozásának főbb tapasztalatait, valamint a munka során feltárt kihívásokat és cselekvési irányokat.

bővebben...
2019.06.26

A régi iskolaépület felújítását követően energiaudvart alakítottak ki a megyei önkormányzat részvételével az INTERREG CENTRAL EUROPE program keretében megvalósuló RURES projekt kísérleti beruházásaként.

bővebben...


1 / 9  > >>