Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Civil közösségeket díjaztak Zalaegerszegen
2021.06.25

Zala megyei civil szervezetek részére meghirdetett pályázat ünnepélyes díjátadóját tartották a Zala Megyei Kormányhivatal Deák Ferenc termében. Az egybegyűlteket Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte és egyben háláját is kifejezte a civil közösségeknek, amiért rengeteg jó kezdeményezéssel és ötlettel segítettek saját és más csoportoknak átvészelni a pandémiás időszakot.


Horváth Rita, a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület elnöke arról beszélt, hogy a járvány alatt különösen nehéz helyzetbe kerültek a civil szervezetek, majd megköszönte és egyenként bemutatta a 12 civil szervezet által a MásKép(p) című pályázatra beküldött jó gyakorlatokat.

A pályázatokat Pácsonyi Imre, Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. ügyvezetője és Czebeiné Nemes Bernadett, a Mandulavirág Fogyatékkal élők Református Gondozóház intézményvezetője értékelte.

Végül három szervezetet díjaztak, megosztott első helyet ítéltek oda a Kanizsai Fiatalok Közössége Egyesületnek és az Út – Újra Talpon Alapítványnak, míg második díjban az Életet az éveknek Országos Szövetség Zala megyei szervezete részesült.

A többi civil szervezet kezdeményezéseit díszoklevéllel köszönték meg.

 

Forrás és fotó: Zalai Hírlap

vissza...