Legfrissebb hírek


2019.04.17 - Tegnap tartották Tótszerdahelyen a Mura és a Dráva vízi turizmusának fejlesztését célzó „Két folyó, egy cél” elnevezésű, a Magyarország – Horvátország Interreg V-A Program támogatásával megvalósított projekt zárókonferenciáját.

2019.04.17 - A napokban találkoztak Rijekában a Baltikumot és az Adriai-tengert összekötő európai tranzitút fejlesztése érdekében alakult Közép-Európai Közlekedési Folyosó Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás közgyűlésének tagjai.

2019.04.15 - 2019. március 26-án Pákán került megrendezésre a Duna Transznacionális Program keretében megvalósuló DTP-1-147-2.2 INSiGHTS projekt ötödik turisztikai műhelytalálkozója.

2019.04.15 - Nagyszabású rendezvénnyel várta a pályaválasztás előtt álló fiatalokat a Nagykanizsai Szakképzési Centrum pénteken a Szakmák éjszakája elnevezésű országos program keretében.

2019.04.15 - Szombaton avatták fel az ország első nyilvános, rögzített telepítésű hullámvasútját más fejlesztésekkel együtt a Zalaszabaron a Holnapocska Tábor és Zobori Élményparkban. A beruházások összértéke közel 1.3 milliárd forint.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Hiba!

Hiba: nem elegendő input

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben