Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Fejlesztések az alsópáhoki Kolping Hotelben
2020.05.20

A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.


Elsőként a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben kiírt pályázat keretében, 880.300.000 Ft összköltséggel megvalósult beruházásokat mutatta be, melyek eredményeként a szálloda megfelel a 4 csillag superior standardnek, s 2020 májusától jogosulttá vált a védjegy használatára.
Az eseményen résztvevő Dr. Guller Zoltán miniszteri biztos, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója beszédében kiemelte, hogy a Kolping Hotel is jó példa arra, hogy a vírushelyzet ellenére sem állnak meg a fejlesztések. Jelenleg is több mint 100 attrakciófejlesztés zajlik az országban. Bejelentette, hogy Magyarország Kormánya további 150 milliárd forintot biztosít turisztikai fejlesztésekre.

Ünnepélyesen letették a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében 2.088.850.000 Ft-ból 2021-re megvalósuló BOBO FUN KALANDPARK alapkövét is, amely a tervek szerint a környék turisztikai kínálatának hiánypótló eleme lesz. Az egyedülálló fedett élménypark fő célcsoportja az 5 – 15 éves korosztály, de a totyogók számára is lesz benne játéklehetőség. Emellett az épületben helyet kap egy 200 fős rendezvényterem is. A létesítmény elsősorban az aktív kikapcsolódást támogatja, ahol a vendégek próbára tehetik a bátorságukat, ügyességüket, de modern elektronikai berendezések is szerepelnek majd a kínálatban. A csaknem 2.800 m2-es területen egy nemzetközi tervező csapat munkája nyomán legalább 25 élményelem lesz megtalálható. A BOBO FUN KALANDPARK 2021 nyarától a szállóvendégek mellett a külsős látogatókat is várja majd.

A Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Ruzsics Ferenc alelnök vett részt az alapkő letételében.

Forrás: Kolping Hotel Kft. Fotós: Marton Zalán

vissza...