Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Megnyílt a kétnapos Helyi Termék Karácsonyi Vásár Zalaegerszegen
2021.12.10

A Zala Megyei Önkormányzat támogatásával a „Zala innovatív paktum megvalósítása” című TOP-5.1.1-15-ZA1-2016-00001 azonosítószámú pályázat keretében kétnapos Helyi Termék Karácsonyi Vásár került megszervezésre. A 2021. december 10-11-i vásáron 35 helyi termelő és 25 kézműves kínálja termékeit, akiket Pácsonyi Imre a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke és Tolvaj Márta Zalaegerszeg Megyei Jogú Város önkormányzati főtanácsadója köszöntött a pénteken délelőtt tartott ünnepélyes megnyitó keretében.


A karácsonyi vásár helyszínéül a zalaegerszegi  Göcseji Tudásközpont - Helyi Termék Piac épülete előtti tér szolgál, ahol a megnyitón a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Technikumának tanulói mutatták be műsorukat, a látogatók emellett a termelők áruit is megkóstolhatták.

A vásár egész ideje alatt Népi Játszóházba várják a gyerekeket, kipróbálhatják azokat a régi játékokat, amelyekkel hajdan múlatták az időt az apróságok.

Az érdeklődők a sült gesztenye, forralt bor és egyéb finomságok fogyasztása közben a zalaegerszegi TOURINFORM iroda piaci körsétáján vehetnek részt 13 órai kezdettel. A délután folyamán 15 órakor a Szélrózsa Tánckör néptánc műsora tekinthető meg.

A szervezők mindenkit szeretettel invitálnak.

 

vissza...