Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Megyei Felzárkózási Fórum a Megyeházán
2021.10.27

A megyei önkormányzat ma tartotta a Zala megyei felzárkózáspolitikai együttműködések tárgyú EFOF-1.6.3-17-2017-00004 azonosító számú projektjéhez kapcsolódó VII. Zala megyei Felzárkózási Fórumot. Az eseményen Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, a Zalai Innovatív Foglalkoztatási Paktum Irányítócsoportjának elnöke mondott köszöntőt.


Kiemelte, hogy a projekt eredményesen zárult, a fenntartási időszakban is évente ülésezik a fórum és a jelenlévők figyelmébe ajánlotta a felkért előadók prezentációit.

A szakmai előadások sorozata Márton Zoltán, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság Helyi Esélyegyenlőségi Programok Osztálya vezetőjének Megyei Esélyteremtési Paktumok országos tapasztalatainak összefoglalása című beszámolójával vette kezdetét, majd Gáspár Lívia, a Kolping Gondozási Központ (Lenti és kistérsége) intézményvezetője tartott tájékoztatást A szociális ellátás új formáinak időseket érintő határterületei címmel.

A továbbiakban Bali József, a Zala Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője mutatta be a hangsúlyosan felzárkóztatást célzó Dream Road projektet, végezetül Győrvári Adrienn, a Zala Megyei Önkormányzat munkatársa, a WomenPuls című projekt menedzsere ismertette a Zala Megyei Önkormányzat részvételével megvalósuló pályázat kapcsolódó elemeit, a két projekt közös céljait és indikátorait.

 

Fotó: Zala Megyei Önkormányzat

vissza...