Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

A város napját ünnepelték Pacsán
2021.09.07

A péntek esti, művelődési házbeli ünnepségen számos intézmény, államigazgatási szervezet, valamint 15 település képviseltette magát. A megyei önkormányzat nevében Ruzsics Ferenc alelnök gratulált a közép-zalai 1700 lakosú város eredményeihez, a megvalósult fejlesztésekhez.


Az itt elérhető oktatási, szociális, közigazgatási és egészségügyi szolgáltatásaival, intézményeivel Pacsa központi szerepet tölt be a térségben, emelte ki az alelnök. Megismerve a jövőre vonatkozó terveket is, a város további jelentős fejlődés előtt áll. Az eddig elért eredményekre pedig büszkék lehetnek az itt élők, hangsúlyozta.

A település példát mutatott összefogásból az elmúlt másfél évben, az itt élők felismerték, csak egymást segítve, támogatva lehet meg- és túlélni a mindennapokat a járvány idején.

Így fogalmazott Kelemen Tamás, a 12 éve várossá lett Pacsa polgármestere a város napján tartott beszédében. Kiemelte: a kór alapjaiban rengette meg egészségi, szociális, érzelmi és gazdasági biztonságot, de sikerült a közösséget összetartani, alkalmazkodni a körülményekhez, s ily módon elérni, hogy az itt élők többsége egészségesen jutott túl a nehéz időszakon.

 

A városnapi ünnepség a helyi díjak átadására is alkalmat adott.

Forrás és Fotó: Zalai Hírlap

vissza...