Turizmus

Sport Hotel*** Zalakaros

Egy családias szálloda a fürdővel szemben! Zalakaros kőzpontjában a Gyógyfürdő strandjának bejáratával szemben, a téli bejárattól 100 m-re fekvő teljesen felújított családias hangulatú szállodába várjuk Önöket.

Thermal Hotel Balance**** Lenti

Csak pár napja van pihenni vagy hosszabb időre érkezne? Bármelyről lenne szó, kis városunk az ideális választás! Zala megye egyik legújabb négy csillagos modern szállodájaként nekünk valóban a vendégek az elsők! Közvetlen átjárást bizto

Thermal Hotel*** fit

Gyógytaváról és termálkútjairól méltán világhírű városunkban, Hévízen várjuk kedves vendégeinket három csillagos gyógyhotelünkben.

Vital Hotel Hévíz

A Hévíztől 2 km-re levő településen, Alsópáhokon elhelyezkedő, fejújított szálloda 36 ízlésesen berendezett szobával, örökzöldekkel körülvett, mediterrán hangulatú épületével és szabadtéri medencéjével, árnyékos terasszal, finn-szaunával, jakuzzi-val, fit

Vízimalom Panzió

A malom a 60-as évekig a zalalövői termelőszövetkezet tulajdonában volt. Addig magtárként használták, ezután az épület üresen állt. A mostani tulajdonos a 80-as évek közepén vásárolta meg és újítatta fel. Az épület régi külsejét szem előtt tartva.

Zöld Elefánt Panzió

A Zöld Elefánt Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bővült és megnyitotta kapuit az új Zöld Elefánt, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elődje.