Legfrissebb hírek


2019.05.14 - Varga Mihály pénzügyminiszter és megyei, városi vezetők jelenlétében adták át Zalaegerszegen a 180 férőhelyes munkáshotelt, amely a munkásszállók létrehozását támogató országos kormányzati program keretében elsőként megvalósult beruházás.

2019.05.13 - Szombat délután a település kultúrházában látták vendégül az időskorúakat.

2019.05.13 - A város napja, május 13. alkalmából pénteken tartották a közgyűlést a díszteremben, amelyen részt vett és beszéded mondott Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

2019.05.07 - A "Zalavölgyi Kerékpárút" átadására pénteken került sor, mely a Zala Kétkeréken TOP projekt keretében valósult meg. Az új szakasz a Szent Gróth Termálfürdőbe való biztonságosabb eljutást segíti majd a lakosság számára.

2019.05.07 - Pénteken ünnepelte működésének 10. évfordulóját a zalaszabari Holnapocska Tábor. A Szabadics család által megálmodott Zobori Élményparkban eddig 3000 gyermek számára volt lehetőség a vidám, gyógyító és aktív kikapcsolódásra.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Hiba!

Hiba: nem elegendő input

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben