Turizmus

Hunguest Hotel Freya

A Hunguest Hotel Freya a termálvízéről híres Zalakaros központjában, a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

Hunguest Hotel Helios

A világszerte ismert Hévízi-tó Európa legnagyobb vízfelületű melegvizű gyógytava, melyben egész évben lehetoség nyílik a szabadtéri fürdozésre.

Hunguest Hotel Panoráma

Hévíz központjában, a termáltótól 100 m távolságra található a Hotel Panoráma. Felsőbb szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre.

Janika Panzió

Vonyarcvashegy egyik legszebb fekvésű helyén épült két házból álló panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával medencével, szaunával várja Önt, Önöket.

Kehida Termál Hotel*** és Élményfalu** Kehidakustány

A család fürdője itthon, Európa szívében! Kehidakustány egy idilli kis falucska a Zala völgyében Hévíztől 12 km-re. 49oC-os gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi bántalmak, reuma kezelésére, valamint egyes bőrgyógyászati, nőgyógyászati panaszok enyhít

Kertészház Panzió

Zalaegerszegtől 5 km re található,a 76-os főút mellett. Éttermünk befogadóképessége 70 fő. Kettő különálló terasz van,ahol még további 70 főt tudunk elhelyezni. Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Kiskakas Panzió

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú, házias jellegű Kiskakas Vendéglőnkbe Zalaegerszegen!

Kolping Hotel****Spa & Family Resort

A négycsillagos Kolping Hotel Alsópáhokon, Hévíztől 1 km-re található. A 9 hektáros parkban fekvő szállodakomplexum 450 férőhelyével, wellness központjával és családbarát szolgáltatásaival ideális környezetet nyújt a pihenésre vágyók számára.

Kristály Hotel*** Keszthely

A nemrégiben felújított, igényesen berendezett hotel a Balaton fővárosában található. Közel a városközponthoz, de még Keszthely zöld negyedében 41 szobával egész évben várja vendégeit.

Lavia Panzió

Gyenesdiás, a kedvelt üdülőhely 2 km távolságra fekszik Keszthelytől, a Balaton fővárosától és 7 km-re a világhírű termálfürdőtől, Hévíztől.

Majerik Gyógyszálló

Hévízen található a világ legnagyobb 4,1 hektár területű melegvízű gyógytava. A víz páratlan gyógyhatása a világon egyedülálló.

Napfény Apartmanhotel

A Hotel Napfény*** a zalakarosi Gyógy- és élményfürdő újonnan nyitott bejáratától 200 m-re található csendes és nyugodt, zöldövezeti környezetben, jól felszerelt teakonyhával rendelkező erkélyes apartmanjaiba várja a gyógyulni és pihenni vágyó kedves vend