Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Polgári estélyt tartottak Zalaegerszegen
2024.04.15

A Zalai Polgári Körök Egyesülete 12. alkalommal rendezte meg Polgári Estélyét Zalaegerszegen, szombaton, az Arany Bárány Hotel télikertjében. Az eseményen a város és a vármegye vezetői is részt vettek, amelynek fővédnöke Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter volt. Zala vármegyét Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke képviselte az estélyen.


Dr. Navracsics Tibor azt mondta, ez a barátság ünnepe, hiszen azok jönnek el, akik közösséget alkotnak egymással. Ebbe ő is beletartozik, mert akárhányszor jött Zalaegerszegre, itt mindig teljes támogatást kapott. Méltatta továbbá, hogy az estélyt jótékony céllal rendezik meg, amely tovább erősíti a város amúgy is összetartó közösségét.

Az estély bevételéből támogatták többek között Czobor Mátyás, a város egykori polgármestere hagyatékának megvásárlását, valamint II. Rákóczi Ferenc mellszobrának felállítását. Az idei bál bevételét a Zala Vármegyei Gyermekvédelmi Központ Zalaegerszegi Gyermekotthona javára ajánlják fel, mondta el Jagasics János, a Zalai Polgári Körök Egyesülete elnöke.

Balaicz Zoltán hangsúlyozta, hogy a 2002 után létrejött polgári körök fontos szerepet töltöttek be az ország, a nemzet és a politikai közösség megújításában. Mint fogalmazott, nagy lelkesedéssel és sokat dolgoztak ennek érdekében.

Az elmúlt tíz évben számos jelentős eredményt értek el, ezek egyike a járműipari tesztpálya megépítése, mondta Vigh László országgyűlési képviselő. Köszönetét fejezte ki a kormánynak és Dr. Navracsics Tibornak a támogatásokért.

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter hivatalos facebook oldala

vissza...