Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

A nők munkaerőpiaci helyzetének javítása témában tartottak rendezvényt a Megyeházán
2022.03.02

A Zala Megyei Önkormányzat vezető partnerségével az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Programban megvalósuló „WomEn-Puls” című, ATHU116 azonosító számú projekt keretében szemléletformáló, információs roadshow lebonyolítására kerül sor, amelynek első állomása Zalaegerszeg. Az eseményen Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt.


A bevezetőt előadások követték, Vinhoffer Judit, az IMRO-DKK Nonprofit Kft. projektmenedzsere a projektet és annak elért eredményeit mutatta be, ezután Tóth Szilvia, tréner, a SZÁM-PONT Kft. munkatársa a projekt képzési tapasztalatait osztotta meg a jelenlévőkkel.

Dr. Halász Gabriella, orvos-közgazdász, szociális menedzser a munka és a magánélet összehangolásának lehetőségeit elemezte a közszférában dolgozók számára, végül Spilák Beáta, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének pályázati referense a Nő az esély című program bemutatásával a közszférában dolgozó nők esélyegyenlőségének javítására tett intézkedéseket mutatta be.

Az esemény során a „WomEn-Puls” projekt keretében megvalósuló tréningprogram tapasztalatai és a projekttevékenységek eredményei kerülnek bemutatásra, a szervezők továbbá interaktív programokkal is várják az érdeklődőket.

 

vissza...