Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Innovációs konferenciát tartottak a tesztpályán
2021.11.17

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program kapcsolódva az Innovate MeOut országos programsorozat eseményéhez, 2021. november 17. napján innovációs konferenciát tartott a ZalaZone Járműipari Tesztpályán, ZALA 2030 - A jövő technológiái címmel. A konferencián a Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke vett részt.


Az eseményen köszöntőt mondott Kovács Dezső a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Dr. Németh István a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Kampuszának főigazgatója.

A rendezvény keretében együttműködési megállapodást írt alá a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. (INPUT Program) és a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Az érdeklődők Dr. Németh István, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Kampuszának főigazgatója, Nagy András, a ZalaZone Járműipari Tesztpálya munkatársa, Kerkai Ádám, a Hana Plast Group Kft. tulajdonosa, Fülöp Géza, a Qamcom Research and Technology Central Europe Kft. ügyvezetője, Tanos Áron, a Netlife Robotics robotika üzletág vezetője és Dr. Szabados Zsuzsa Éva, a Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető helyettese részvételével zajló pódiumbeszélgetést kísérhették figyelemmel.

vissza...