Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Turizmus

Baksa-Tó és Betyártanya Étterem

A megéhezett, megszomjazott vendégeket szeretettel várjuk a zalabaksai Betyártanya Étteremben ízletes ételekkel, hideg italokkal

Gosztola Gyöngye Étterem

Létezik egy hely, ahol újra felidézheti és megkóstolhatja a nagyi által készített isteni ételeket félpanziós vacsoránk keretében: a gőzölgő zsenge zöldborsólevest, tejfölös csirkét házi nokedlival, házi túrós rétest...

Janika Étterem és Panzió

Vonyarcvashegy egyik legszebb fekvésű helyén épült – két házból álló – panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával várja Önt, Önöket.

Kiskakas Étterem

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú, házias jellegű Kiskakas Vendéglőnkbe Zalaegerszegen! Üzletünk kiépítéséből adódóan alkalmas többfajta rendezvény lebonyolítására is.

Kiskondás Étterem

1987 április 1-i nyitás után rövid időn belül népszerűvé vált a Kiskondás Étterem, ahova a város másik feléből is átjárnak a vendégek egy-egy jó ebédért vagy vacsoráért.

Zöld Elefánt Étterem és Panzió

A “Zöld Elefánt” Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bővült és megnyitotta kapuit az új “Zöld Elefánt”, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elődje.