Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Felavatták a hivatalt Murakeresztúron
2021.06.29

Szombaton felavatták az önkormányzati hivatal megújult épületét. Az ünnepélyes átadón Polgár Róbert polgármester, Bene Csaba a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, Cseresnyés Péter miniszterelnöki biztos, a kivitelező képviseletében Pál Attila, valamint prof. dr. Gadányi Károly, Murakeresztúr díszpolgára vágták át a nemzeti színű szalagot.


Polgár Róbert polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás tartalmát, amely megvalósulását több pályázat segítette, és az önkormányzat saját forrásból több mint 30 millió forintot biztosított hozzá. Elkészült a magas tető napelemmel, kicserélték a nyílászárókat, megtörtént a hőszigetelés. A belső felújítás során a teljes elektromos hálózat és fűtési rendszer megújult, burkolást és festést végeztek, illetve tea­konyhát, irattárat és tárgyalót is kialakítottak.

Méltatta a beruházást prof. dr. Gadányi Károly, Murakeresztúr díszpolgára, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ nyugalmazott elnök-rektorhelyettese, valamint Cseresnyés Péter miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a megyei közgyűlés alelnöke is. Az ünnepségen Murakeresztúrért díjat vehetett át Gerencsérné Mózes Ildikó körzeti szakápoló. Végezetül Vaslabán Csaba plébános áldotta meg az épületet.

Forrás és fotó: Zalai Hírlap

vissza...