Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Stakeholder találkozó Vas megyében
2020.11.23

2020. novemberében került sor a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. által szervezett 1. Stakeholder találkozóra. A rendezvény lebonyolítása az újabb intézkedések végett sajátos módon került lebonyolításra. A résztvevők személyesen és online kapcsolódtak be a találkozóba.


20201106_094141

A Vas megyei kulcsszereplő találkozó résztvevői az alábbi szervezetek:

-                      Vas megyei Önkormányzati Hivatal

-                      Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága

-                      Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

-                      Muraba Európai Területi Társulás

-                      Vasi Hegyhát-Rábamente LEADER Akciócsoport

-                      Szentgotthárd Város Önkormányzata

-                      Őriszentpéter Város Önkormányzata

 20201106_094148

A rendezvény első részében Polgár Tibor a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. részéről, mint a projekt szakmai felelőse bemutatta a projektet, annak céljait, tevékenységeit és a várható eredményeit. Többször is kihangsúlyozta a projekt relevanciáját, kapcsolódását a következő programozási időszakhoz. A rendezvény arra is lehetőséget adott, hogy a Vas megyei Önkormányzati Hivatal SI-HU PRO elnevezésű projektjével egy későbbi együttműködés is kialakulhasson.

image (1)

A következőkben Simon Zsolt projektmenedzser mutatta be a projekt első munkacsomagját, abban ellátandó feladatokat. Ismertette az elkészült stakeholder koncepciót, annak eredményeit és a többi partner által kiválasztott kulcsszereplőket, illetve a kiválasztás kritériumait. A koncepciót követően a másik, a periódusban fontos dokumentumot, az elkészült stratégiák elemzésének első fázisát mutatta be.

image (2)

A projekt megismerését követően újból Polgár Tibor vette át a szót, aki a következő 2021-2027 programozási időszak eddig megismert információit mutatta be a résztvevők számára.

 image

vissza...