Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
1. munkacsoport találkozó
2020.11.13

2020. október 30-án került sor az 1. munkacsoport találkozóra Zalaegerszegen. A jelenlegi járványügyi helyzet ellenére 11 meghívott jelezte részvételi szándékát. A rendezvény előkészítése során figyelemmel voltunk a hatályos higiéniai és távolságtartási előírásokra, ezért kézfertőtlenítés és lázmérés előzte meg a regisztrációt.


A munkacsoport találkozó termében berendezéskor figyelmet fordítottunk a 1,5 méteres távolság betartására a résztvevők között, valamint az aktuális előadón kívül mindenki maszkot viselt a rendezvény teljes időtartama alatt.

coemp_20201030_1

Az eseményt Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg. Szavaival megerősítette, hogy a projekt célja kiemelt szerepet kap a kormány aktuális fejlesztési döntéseiben, és a mindennapi döntésekben. Ezt követően sor került a szakmai program megvalósítására, mely a CO-EMEP projekt bemutatásával indult. Az általános információk után az energiaszegénység témaköréről hallhattak érdekes gondolatokat a résztvevők. Az előadás rámutatott és tudatosította a résztvevőkben a szegénység és az energiaszegénység közti különbséget, valamint a szociális segély és az energiahatékonysági beruházások céljai és eszközei közötti különbségeket. A találkozó a renoHUB projekt bemutatásával zárult. Az előadások után lehetőséget biztosítottunk a felmerült kérdések megvitatására, melyből végül kötetlen beszélgetés kerekedett.

vissza...