Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Kick-off találkozó a virtuális térben
2020.10.09

Rendhagyó módon került sor a Dream Road projekt kick-off találkozójára 2020. október 7-én. A projektpartnerek szép számban képviseltették magukat; összesen 10 országból 24 résztvevő tartózkodott együtt a virtuális térben.


Elsőként a Vezető Partner, a Research and Educational Centre Mansion Rakican két munkatársa, Dr. Robert Celec és Tamara Muhič köszöntötte a résztvevőket, majd ezt követően a partnerek egyenként bemutatták szervezetüket és munkásságukat. A találkozó során a partnerek átfogó képet kaptak a projekt adminisztrációs teendőiről és azok végrehajtásáról, továbbá részletesen áttekintették az egyes munkacsomagok tartalmát, valamint az első időszak (2020. 07. 01. – 2020. 12. 31.) teendőit. Az időszak során a következő szakmai tevékenységek megvalósítása szükséges: online nyitókonferencia megtartása a sajtó és az érdekelt felek jelenlétében, illetve két kulcsfontosságú dokumentum összeállítása. Az egyik a romák helyzetéről, lehetőségeiről és szükségleteiről szóló elemzés, amelyet minden partner elkészít a saját régiójára vetítve, míg a másik a jó gyakorlatok leltárának elkészítése lesz.

Az online forma ellenére a projektpartnerek sikeres konzultáción vannak túl, és nagy lelkesedéssel kezdik meg a több mint két évre szóló együttműködésüket.

vissza...