Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
A HORVÁTORSZÁGI CSÁKTORNYÁN TARTOTTÁK A ZALA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT RÉSZVÉTELÉVEL MEGVALÓSULÓ CO-EMEP PROJEKT NYITÓKONFERENCIÁJÁT ÉS KICK-OFF TALÁLKOZÓJÁT
2020.09.24

A CO-EMEP projekt nyitókonferenciájára és egyben kick-off találkozójára 2020 augusztusában került sor a határközeli Csáktornyán, a Vezető Partner, a Međimurska Energetska Agencija szervezésében. A nyitókonferencián Muraköz megye helyettes prefektusa, Josip Grivec köszöntötte elsőként a résztvevőket, majd a Vezető Partner bemutatkozása után a Zala Megyei Önkormányzat következett. Végezetül a Vezető Partner ismertette a CO-EMEP projektet és tevékenységeit a résztvevőkkel.


A konferenciát követően – immár a nyilvánosság és sajtó jelenléte nélkül – lebonyolításra került a kick-off találkozó. A megbeszélés során a két projektpartner részletesen áttekintette az adminisztrációs teendőket, a pályázat tevékenységeit és azok határidejét, majd az 1. időszak (2020.07.01.-2020.10.31.) feladatait is pontosították. Az időszak során a következő szakmai tevékenységek megvalósítása szükséges: egy szakmai munkacsoportot felállítása és az első munkacsoport találkozó megszervezése, valamint az energiaszegénységgel kapcsolatos már meglévő jogszabályok és stratégiai dokumentumok elemzése.

KONFERENCIA KÉPEK:

coemp_01

 

coemp_02

 

KICK-OFF MEETING KÉPEK:

 

coemp_03

 

coemp_04

vissza...