Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Felavatták a Murakeresztúr-Őrtilos kerékpárutat
2024.05.05

Múlt csütörtökön adták át azt a bicikliutat, amely a Zala vármegyei Molnáriból indulva, Murakeresztúrt érintve, egészen Őrtilosig ér. A 14 kilométeres bicikliút végig a Mura mentén, páratlanul gyönyörű környezetben fut. Az ünnepélyes átadáson Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár, Bíró Norbert, a Somogy Vármegyei Közgyűlés elnöke, Szászfalvi László, a somogyi térség országgyűlési képviselője és Cseresnyés Péter, Nagykanizsa térségének parlamenti képviselője is méltatta a bicikliutat, amely új kapcsolatot teremet Zala és Somogy vármegye között. Az eseményen Zala Vármegye Önkormányzata képviseletében Bene Csaba alelnök volt jelen.


Az útnak köszönhetően két keréken, egészségesen közlekedhetnek a keresztúriak a szomszédos településekre, a beruházás várhatóan a térség turizmusának is új lendületet ad.

Murakeresztúron felkészültek a vendégek fogadására: új pumpapályát építettek, bringás szállást is találhatnak a faluban a kirándulók. Az új piacon hangulatos kávézó, fagyizó és pizzázó várja a látogatókat.

Fotó és forrás: www.facebook.com

 

 

 

vissza...