Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Harmadik partnertalálkozó
2021.10.25

A capCROSSplan projekt keretein belül 2021. október 20-án megrendezésre került a harmadik partnertalálkozó Szombathelyen. Elsőként a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. köszöntötte a projektpartnereket, majd a Vezető Partner (Sinergija Fejlesztési Ügynökség) ismertette a projekt költségvetésével kapcsolatos tudnivalókat, illetve a módosítási kérelmek leadásának menetét, határidejét.


Ezt követően munkacsomagonként áttekintettük a közelgő feladatokat, nagy hangsúlyt fektetve a problémás részekre. Az Európai Unió 5 új szakpolitikai célkitűzéséhez kapcsolódóan folytatódni fog a már nyáron elkezdett előadássorozat, amelynek részeként november közepén 3 további célkitűzés kerül bemutatásra a partnerség, és a magyar/szlovén kulcsszereplők számára. A „szoft” készségek (moderáció, retorika, levezetés) elsajátítását megcélzó tréningek pedig szintén novemberben, illetve decemberben valósulnak meg az előzetes tervek szerint.

cap_20211025_2

A kommunikációs munkacsomagért felelős projektpartnerként beszámoltunk a „Résztvevők bevonásáról szóló kézikönyv” szerkesztési munkálatairól, illetve a projekt végén elkészítendő videó általános tartalmát is megvitattuk közösen. Felhívtuk a figyelmet az információs nap fontosságára is, hiszen ezt a feladatot minél hamarabb teljesíteni kell valamennyi partnernek.

vissza...