Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Kitüntetéseket adtak át Zalalövőn
2021.07.05

Nemcsak szép és élhető település Zalalövő, hanem egy olyan kisváros, amely az elmúlt években fejlődési pályára állt – emelte ki Vigh László országgyűlési képviselő a város napja tiszteletére megrendezett ünnepségen, amelynek keretében átadták az önkormányzat által alapított díjakat, kitüntetéseket is. Az eseményen beszédet mondott Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.


Vigh László elmondta, Zalalövő fejlődésének egyik kulcsa, hogy az önkormányzat csatlakozik minden olyan programhoz, amely az országban zajlik, ezáltal tudnak forrást biztosítani fejlesztési elképzeléseikhez. A képviselő szerint hazánkban példa nélküli a gazdasági fejlődés, s szólt arról is, hogy az ország jövőjét azon keresztény-konzervatív szellemiség jegyében kívánják építeni, amelynek alapjait Szent István király rakta le.

Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke arra hívta fel a jelenlévők figyelmét: a városi rang lehetőséget és kötelezettséget is jelent. Úgy fogalmazott, a várost a benne élő polgárok szövetsége, együttműködése élteti.

Gyarmati Antal polgármester ugyancsak a közösségépítést jelölte meg a település fejlődésének kulcsaként, s megköszönte a fegyelmezett, türelmes magatartást, amivel a zalalövői lakosok a veszélyhelyzet alatt hozzájárultak a sikeres védekezéshez.

Az ünnepi műsor után kiállításmegnyitókat tartottak, majd színjátszó előadás és zenés műsor következett, vasárnap pedig közösségi, kulturális és szórakoztató programok várták az érdeklődőket.

Forrás és fotó: Zalai Hírlap

vissza...