Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Legfrissebb hírek


2022.11.25 - A KDNP Önkormányzati Tanácsa Keszthelyen gyűlt össze, hogy megvitassa az elmúlt fél év történéseit és felvázolja a ránk váró kihívásokat. A rendezvényen részt vett Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, aki egyeztetést is folytatott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszterrel.

2022.11.23 - A Zala Megyei Közgyűlés közmeghallgatást tart a 2022. december 8-án (csütörtökön) 14.00 órakor kezdődő testületi ülésén a Megyeháza, földszinti Deák Ferenc termében. (Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.)

2022.11.20 - Első alkalommal rendezett egészségnapot a dél-zalai településen és környékén élők számára a nemrég alapított Csörnyeföldi Szabadidő és Kulturális Egyesület. Szombaton többek közt interaktív foglalkozásokkal, egészségügyi mérésekkel, valamint előadásokkal várták az érdeklődőket. A rendezvényen Cseresnyés Péter, országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is szólt a jelenlévőkhöz.

2022.11.20 - A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja pénteken a kulturális intézmény tükörtermében ünnepelte fennállásának 20. jubileumát. Az eseményen Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is köszöntötte a klub tagjait és a megjelenteket.

2022.11.18 - A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Muravidéki Gazdasági Kamarával közösen tartott magyar-szlovén gazdasági fórumot és üzletember-találkozót csütörtökön a Thermal Hotel Balance szállodában. A rendezvényen a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke képviselte.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben