Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Holnapocska Tábor a Madarak és Fák napja alkalmából
2016.05.24

A Herman Ottó Intézet és a zalaszabari Holnapocska Tábor a Madarak és Fák napja alkalmából 2016. május 16-21. között Erdei Tábort szervezett a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala, Vas és Somogy Megyei Kirendeltségek fenntartásában működő gyermekotthonokban élő , a természetvédelem területén kiválóan teljesítő gyermekek részére.


A tábor ideje alatt a diákok megismerkedhettek a madarak és fák fajtáival, élőhelyükkel, védelmük fontosságával. Néprajzi, történelmi témájú interaktív játékos foglalkozásokon túl elsajátíthatták a hagyományos kézműves technikákat, kirándulásokon vehettek részt.

kep_szabar_03

A tulajdonosoknak, valamint a program több mint 80 önkéntesének köszönhetően a táborok sikere töretlenül fejlődik ökoaktív élményközponttal, oktatóhellyel és a természeti környezetbe illeszkedő játékparkkal kültéren és beltéren egyaránt. A résztvevők száma évről-évre folyamatosan növekszik. Az ünnepélyes tábori betekintőn a köszöntőbeszédeket követően Pácsonyi Imre a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke mondott ünnepi beszédet.

 

vissza...