Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Partnereit köszöntötte a Rendőr-főkapitányság
2018.11.26

A zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben rendezte meg negyedik partnertalálkozóját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.


A kötetlen találkozón részt vettek az államigazgatás és a közigazgatás megyei és városi vezetői, a társszervek és partnercégek képviselői, a tudományos és művészeti élet prominensei, s a vendégek soraiban köszöntötték a horvát diplomácia több képviselőjét is, élükön a nagykövettel.

Nyitányként kisfilm kínált betekintést a főkapitányság elmúlt évébe, szó esett az informatikai és egyéb fejlesztésekről, a képzésekről, s a Szent György dombormű felavatásáról. Ezt követően a megyei főkapitány, dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy adott áttekintést eredményeikről, adatokkal illusztrálva a bűncselekmények számának csökkenését a négy évvel ezelőttihez képest. Kitért rá, átalakult a bűnözés belső struktúrája, előtérbe kerültek a kábítószerrel összefüggő esetek, a testi sértéssel járó indulati cselekmények, a garázdaság. Az eredményekhez dr. Kuczik János Zoltán rend­őr dandártábornok, műveleti or­szágos rendőr-főkapitány helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka is gratulált pohárköszöntőjében.

A Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke képviselte az eseményen.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...