Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Semmelweis napot ünnepeltek
2024.07.01

A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház pénteken Semmelweis-napi ünnepséget tartott a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya konferenciatermében, amelyen elismeréseket, adjunktusi és főorvosi kinevezéseket adtak át. A kórház legmagasabb szintű kitüntetését, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórházért Emlékplakettet a fül-orr-gégészeti osztály, valamint a traumatológiai osztály nyugalmazott főorvosainak, dr. Hegedűs Évának, illetve dr. Szalai Zoltánnak adományozták. Az eseményen Zala Vármegye Önkormányzatát elnöke, Dr. Pál Attila képviselte.


Dr. med. Habil Gasztonyi Beáta PhD, a kórház főigazgatója felidézte, hogy az elmúlt időszakban beruházásokat valósítottak meg a rendelőintézetben, befejezték a diagnosztikai tömb és a pszichiátria felújítását. Emellett bővítették az onkológia, a kardiológia, a rehabilitáció és az ápolási szakterületek eszközállományát.

Semmelweis Ignác, az anyák megmentője harcolt az igazáért, hogy életeket mentsen, fogalmazott az intézmény vezetője. Kollektívaként úgy lehetnek eredményesek, ha együttműködnek és nyitottak az újra - fogalmazott.

Fotó és forrás: Zalai Hírlap

vissza...