Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Elismerések átadása a Szociális Munka Napja alkalmából
2023.11.15

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltség Szociális Munka Napja alkalmából szervezett ünnepségén kerültek átadásra a főigazgatói elismerések az ágazatban dolgozók részére szerdán a Megyeházán. A rendezvényen Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Joó Aranka, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szakmai főigazgató-helyettese és Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének igazgatója mondott köszöntőt. A program a Zala Vármegye Címere Emlékplakett átadásával folytatódott. Pácsonyi Imre, a közgyűlés alelnöke Hóbor Andreának, a Gyermekvédelmi Központ Zala Vármegye II. sz. Lakásotthon-hálózat gyermekvédelmi ügyintézőjének nyújtotta át a Zala Vármegyei Közgyűlés elnöke, Dr. Pál Attila által a szociális ellátás területén végzett kiemelkedő, magas színvonalú szakmai tevékenysége és példamutató emberi magatartása elismeréseként adományzott elismerést.


Cséplőné Gönczi Veronika, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója Főigazgatói dicséretben részesítette:

Lipics Zoltánnét, a Harmónia Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye gondozóját;

Sziva Balázst, a Gondoskodás Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye szakácsát;

Veiszné Szukovics Rózsát, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye ápolási koordinátorát;

Horváth Gyöngyit, a Gyermekvédelmi Központ Zala Vármegye intézményvezetőjét;

Dr. Simon Margitot, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége Szervezetirányítási Osztályának osztályvezetőjét.

November 13-án Dr. Pintér Sándor belügyminiszter MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVELET adományozott kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül Muszil Katalinnak, a Harmónia Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Tőzike Otthon esetfelelősének. A díjat Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár adta át.

Forrás: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltség

vissza...