Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Svéd utazók ismerkedtek Hévíz egészségturisztikai kínálatával
2015.11.24

Újabb állomásához érkezett az „Off to Spas” nemzetközi egészségturisztikai projekt. 2015. november 2–5. között svéd nyugdíjas szövetségek képviselői látogattak el Hévízre.


A 16 fős csoport az itt tartózkodás során részletesen megismerkedett a település egészségturisztikai kínálatával. A programban a Hévízi Tradicionális Kúra mellett egészségügyi kezelések (állapotfelmérés, fogászati szűrés, gyógymasszázs) is szerepeltek. A tanulmányút keretében a vendégek több hévízi szálloda kínálatába nyerhettek bepillantást, e mellett természetesen ízelítőt kaptak a város és környéke kulturális, aktív turisztikai és gasztronómiai kínálatából.

A vendégek visszajelzései alapján Hévíz egészségturisztikai kínálata vonzó a svéd idősebb korosztályok számára. A tanulmányút résztvevőinek kiemelten tetszett a város hangulata, a turisztikai létesítmények színvonala, illetve az egészségturisztikai szolgáltatások minősége. A turisztikai élmény fejlesztésével kapcsolatban javaslatként fogalmazták meg a svéd nyelven elérhető információkat.

A tanulmányút tapasztalatai értékes információkkal segítik a projekt során létrejövő egészségturisztikai termék kialakítását.

A projekt következő szakaszában, 2015. november 23–26. között a svéd utazók Kovásznára (Románia) látogatnak el. 2016 januárjában pedig a Pannon Egyetem ad otthont a soron következő projektülésnek.

vissza...