Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Megtartották a capCROSSplan projekt második műhelytalálkozóját Lentiben
2021.11.18

Az Európai Unió szakpolitikai célkitűzéséhez kapcsolódó újabb előadássorozatra invitálta az érdeklődőket a capCROSSplan projektpartnerség, melynek tagjai a Development Agency Sinergija, az Institute Palemid Maribor, a Zala Megyei Önkormányzat, valamint a Nyugat-Pannon Terület-és Gazdaságfejlesztési Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. Az eseményen köszöntőt mondott Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.


A szervezők fontosnak tartják, hogy tájékoztassák a kedvezményezetteket a kidolgozás alatt álló 2021-2027-es INTERREG Programban rejlő lehetőségekről az EU fejlesztési prioritásaival és a magyar-szlovén határtérség vonatkozásában.

Az előadások középpontjában a jogalkotási javaslatban található 5 szakpolitikai  cél (Intelligensebb Európa - Zöldebb, karbonmentes Európa - Jobban összekapcsolódó Európa - Szociálisabb Európa - A polgáraihoz közelebb álló Európa) áll.

Az idén júliusban megtartott első workshopon a Jobban összekapcsolódó Európa és a Szociálisabb Európa címet viselő célkitűzés került górcső alá, ez alkalommal a további három téma részletes áttekintésére nyílt lehetőség a műhelybeszélgetések során.

Fotó: Zala Megyei Önkormányzat

vissza...