Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Multifunkcionális sportpályát avattak az újudvari óvodában
2021.09.02

Szerdán avatták fel az újudvari óvoda 30 millió forintos Magyar Falu Programból elnyert támogatásával megvalósult sportpályát. Az átadáson jelen volt Cseresnyés Péter miniszterelnöki biztos, Magyar Ferenc, a kanizsai tankerület igazgatója, a településen élő Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, valamint a Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Bene Csaba, a közgyűlés alelnöke.


Jakab Sándor polgármester elmondta, hogy a kormányzati politikának köszönhetően az önkormányzatok fejlődhetnek, és ehhez nem kell adósságokat felhalmozniuk. A sportpálya átadását követően rövidesen kezdetét veszi a település belterületi csapadékvíz-elvezetési rendszerének felújítása is.

Bene Csaba a megyegyűlés alelnöke arról beszélt, hogy a sportpályának köszönhetően könnyebbé válik a gyerekek egészséges életmódra nevelése.

Cseresnyés Péter pedig azt emelte ki beszédében, hogy az Orbán-kormány politikájának központjában a gyermekvállalás ösztönzése és a vidékpolitika áll, amelynek eredményeként a kistelepüléseken sikerül jobb életkörülményeket biztosítani az ott élők számára.

Fotó: Zalai Hírlap

vissza...