Legfrissebb hírek


2019.08.22 - Augusztus 19-én tartottak megemlékezést Lendván a magyar államalapítás ünnepe alkalmából. A Szent István szobornál tartott, koszorúzással egybekötött ünnepség szónoka Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke volt.

2019.08.12 - Vasárnap tartották az öt település tulajdonában álló felújított hivatali épület avatását.

2019.08.12 - Hétvégén hivatalosan is átadták a vidékfejlesztési program támogatásával és az önkormányzat jelentős anyagi szerepvállalásával megépített új utat a zalaszentbalázsi szőlőhegyen.

2019.08.08 - Dr. Mester László, a Zala Megyei Területi Választási Iroda vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit a 2019. október 13-án tartandó önkormányzati választással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

2019.08.07 - A horvát és a magyar hagyományok együttélése és ápolása adja a rendezvény alapját, melyen szép számmal képviseltetik magukat horvátországi települések. A gasztronómiai versenyen a hagyományos ízek mellett, a bátor kísérletezők jóvoltából új és érdekes alapanyagokkal is találkozhatnak a rendezvényre kilátogatók.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben