Legfrissebb hírek


2020.01.22 - A Zala Megyei Kormányhivatal a zalaegerszegi tesztpályán tartotta állománygyűlését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár részvételével. A rendezvényen a Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Dr. Pál Attila, a Közgyűlés elnöke vett részt

2020.01.16 - Erről is szót ejtettek a Zalakaros Önkormányzata, a helyi turisztikai egyesület és a fürdő által szervezett hagyományos újévi fogadáson, melyet a napokban tartottak a városban.

2020.01.15 - Szombaton tartotta hagyományos újévi fogadását Zalaszentgrót Önkormányzata, amelyen Baracskai József polgármester köszöntőjét követően Ruzsics Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke szólt az egybegyűltekhez, hangsúlyozva az összefogás szükségességét pártállástól függetlenül.

2020.01.14 - Pénteken este tartotta hagyományos újévi fogadását Zalaegerszeg Önkormányzata, amelyre a város és a megye prominensei, közéleti, politikai vezetők, cégek, intézmények, civil szervezetek vezetői kaptak meghívást.

2020.01.13 - Sikeres évet zárt az önkormányzat, egyebek mellett tovább növekedett a település adóbevétele, erről is szólt csütörtökön este az új évet köszöntő fogadáson Kelemen Tamás polgármester.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


A Zala Megyei Közgyűlés rendkívüli ülése
2017.04.19

A Zala Megyei Közgyűlés 2017. április 20-án (csütörtök) 15.30 órai kezdettel rendkívüli ülést tart. Helye: Megyeháza Deák Ferenc terem (8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi út 10.) Napirend: 1. A 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 65. § (1a) bekezdése szerinti döntés meghozatala.


A rendkívüli ülés összehívásának indoka: a Terület – és Településfejlesztési Operatív Program Irányító Hatóság által értékelt zalai támogatási kérelmeiről szóló, az előterjesztésben hivatkozott döntés meghozatala.

Zalaegerszeg, 2017. április 18.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben