Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Szociális intézmények munkatársainak köszöntése
2015.11.18

A "Szociális munka világnapja" alkalmából köszöntötték a megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények dolgozóit kedded, 2015. november 17-én a Megyeházán, Zalaegerszegen.


Györe  Edina, az ünnepséget szervező Zala Megyei Szociális és Gyermekédelmi Főigazgatóság igazgatója és Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnökének köszöntő szavai után elismerések átadására került sor a szakterületen dolgozók számára.

Többen vehették át a "Szociális munkáért" elismerést, míg Dr. Pál Attila megyei elnök a fogyatékkal élő ellátottak emberi méltósága, lelki, fizikai egészsége, valamint társadalmi integrációja érdekében végzett magas színvonalú szakmai munkájáért és példamutató emberi magatartásáért Zala Megye Címere emlékplakettet adományozott Varga Lászlónénak, a magyarszerdahelyi Fogyatékosok Rehabilitációs Intézete szociális és mentálhigiénés munkatársának.

20151117_szocmunka_900_1

Varga Lászlóné és Dr Pál Attila

(Fotó: Zala Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben