Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Mikrohitel konferencia Lentiben
2017.03.31

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében 2 napos országos mikrohitel konferenciát tartanak Lentiben.


A március 30-i megnyitón Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a résztvevőket. Beszélt a megyei önkormányzat feladatairól, a rendelkezésre álló pályázati források felhasználásáról, valamint fenntartóként a ZMVA-val való közös munkáról. Elmondta, hogy az alapítvány több megyei pályázatban, így három határon átnyúló projektben is részt vesz, valamint partnerként kapcsolódott be a foglalkoztatási paktumokba is.

A megnyitót követően szakmai előadások hangzottak el a 25 éves mikrohitelezés aktuális kérdéseiről, majd szekció ülések keretében folytatódott a program.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben