Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Tourismus

Burg Tátika – Zalaszántó

Die Ruinen der Burg Tátika sind in der Höhe von 412 m zu finden.

Thermal Hotel Balance**** Lenti

Csak pár napja van pihenni vagy hosszabb időre érkezne? Bármelyről lenne szó, kis városunk az ideális választás! Zala megye egyik legújabb négy csillagos modern szállodájaként nekünk valóban a vendégek az elsők! Közvetlen átjárást bizto

Thermal Panzió Lenti

A Thermal Panzió Lenti közvetlenül a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark szomszédságában a Kemping területén kellemes környezetben helyezkedik el.

Thúry György Múzeum

1705-1712 között Kanizsa várának köveiből építette barokk stílusban a város földesura, Grasics Jakab. A 18. század közepén a Batthyány család tulajdonába került, a kanizsaiak „hercegi vár”-nak nevezték el.

Túrák a Keszthelyi hegységben 1.

Igazi bakancsos túrát kap ajándékba, aki felkerekedik és bejárja a gyönyörű, vadregényes Keszthelyi-helységet. A csúcsokról bekandikáló Balaton látványa, a természet szeretetét hirdető tanösvények, az erdő nyugtató ölelése mind-mind örök emléket ígér.

Túrák a Keszthelyi helységben 2. - Festetics és Berzsenyi kilátó

Festetics kilátó – Gyenesdiás A Nagymező nyugati oldalán gyalogösvényeken juthatunk fel a Kerek-hegy legmagasabb pontjára, amelyen háromszintes kilátótorony emelkedik, de autóval is eljuthatunk a gyenesdiási körforgalomban a Faludy utca felé indulva..

Vadlány-lik barlang, bazalt folyosó – Vindornyaszőlős

"Valaki énekelt. De nem lehetett tudni, hogy hol. Közel-e, vagy messze? Valahol fönt a tisztáson? Vagy az erdők között? Vagy a fák fölött? A holdban? Nem lehetett tudni. Néha olyan volt, mintha onnan jött volna a karám mögül, egészen közelről…"

Vétyemi ősbükkös

Tormafölde határában fekvő, az országos erdőrezervátumi programba bekerült három zalai erdőterület egyike a Vétyemi ősbükkös.

Willis Hotel****

Zalaegerszeg központjában található Willis Hotel**** nem csak az üzleti utazók és konferenciákon résztvevő vendégek, hanem a pihenésre, kikapcsolódásra, illetve testi és lelki kényeztetésre vágyó vendégek kedvelt uticélja.

Zala Megyei Levéltár

2015. június 25-től elindult a Magyar Nemzeti Levéltár megújult honlapja az mnl.gov.hu címen.

Zalaegerszegi Termálfürdő

Zalaegerszeg erwartet seine Gäste in dem imposanten AquaCity Wasserrutsch- und Erlebnispark mit einzigartigen Attraktionen.

Zalaerdő Rt.

Das Zalaer Jagdgebiet erstreckt sich in einer der schönsten Landschaften Ungarns, im westlichen Teil vom Komitat Zala beim Treffpunkt von Kroatien und Slowenien.