Városnapi ünnepség Lentiben

Sikeres és eredményes évet zárt a város önkormányzata. A lendület az év végére sem fogyott el: 700 millió forintos támogatást hagyott jóvá a kormány az év utolsó kormányülésén. Az ünnepségen a Kormányt Dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, míg a megyei önkormányzatot Dr. Pál Attila elnök képviselte.

Lenti az önkormányzati feladatait ellátta, gazdálkodása mindvégig stabil maradt. A beruházások és fejlesztések mellett a 2014-es árvíz kárainak felszámolására 170 millió fordított fordított a település. Több mint 600 millió forint értékben valósítottak meg épületenergetikai beruházásokat és a 3 milliárd forint értékű szálloda- és fürdőfejlesztés is jó ütemben halad.

Az ünnepség keretében adták át a városi díjakat is: Lenti Városáért díjat kapott Gróf Ferencné, Lenti Város Oktatásáért díjat Boa Szilvia, Lenti Város Ifjúsági Sportjáért díjat Nagy Bence, Lenti Város Közösségi Életéért díjat Ruzsicsné Tóth Rózsa, Lenti Város Egészségügyéért díjat  Bacsa Józsefné és Lenti Város Szociális Gondoskodásáért és Gyermekvédelméért díjat Horváth Beáta.

(Fotó: Zalai Hírlap)