Csalogató programok

Az itt tartózkodó vendégeket egész évben színes programok várják, a megye kulturális élete rendkívül gazdag. Városainkban koncertek és fesztiválok, a kisebb településeken búcsúk és falunapok teszik még emlékezetesebbé az itt eltöltött napokat. Legyen bármilyen érdeklődésű, nálunk megtalálhatja a kedvére való programokat!
Zalaegerszeg, Keszthely és Nagykanizsa színházai egész évben fogadják a kultúra iránt érdeklődőket. A nyári hónapokban a kellemes estéken szabadtéri színházak nyújtanak élményt.

cs_szin

A komolyzene szerelmeseinek a változatos koncertek mellett érdemes ellátogatnia a keszthelyi Festetics-kastély mesterkurzusaira, valamint a Balaton-fesztivál rendezvényeire. A jazz rajongói minden évben felkeresik a több évtizedes hagyománnyal bíró nagykanizsai Nemzetközi Jazz Fesztivált, és a remek szórakozást nyújtó cserfői JazzLand-et. A számtalan nyári rendezvényen a könnyűzene kedvelői is találkozhatnak kedvenc előadóikkal.
Zalacsányban a Horgásztó mellett júliusban és augusztusban folklórműsor várja az érdeklődőket. A Keszthelyi táncpanoráma vendégei minden évben különféle stílusú táncprodukciókban gyönyörködhetnek.

cs_jazz

A sportbarátok is számtalan érdekes programot találhatnak: a balatoni vitorlásversenyek, a megyében több helyen megrendezett lovas military és díjugrató kupák, kerékpáros túratábor és terepbajnokság várja a mozgásra vágyókat.

cs_page