Zöld Elefánt Panzió

H-8741 Zalaapáti, Kossuth u. 12.
Telefon:  83/552-018
Fax:  83/552-097
Konyha: Nemzetközi és magyaros ételek.
A ház specialitása: magyaros fogások, kacsa-specialitások, szószok széles választéka, töltött hús “Elefánt-módra”
Web: www.zoldelefant.eu
E-mail: info@zoldelefant.eu

A “Zöld Elefánt” Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bővült és megnyitotta kapuit az új “Zöld Elefánt”, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elődje.

Családias atmoszférája, hangulatos, teraszos étterme, ízes magyaros és nemzetközi konyhája bő választékot, specialitásokat, kellemes időtöltést kínál.

Az Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, hogy családias környezetben tölthessék pihenésre, gyógyulásra szánt idejüket!

Zalaapáti nagyközség központi fekvéséből adódóan szerencsés helyzetben van az utazó. Néhány perces utazással elérhető tőlünk Hévíz, Keszthely, Zalakaros, Kehidakustány, Zalacsány és a Kisbalaton. A 75-ös főútvonalról (mely keresztülszeli falunkat) rövid kitérőkkel megközelíthetők termálfürdő helységeink, a Balaton, a horgászok számára pedig a közkedvelt Kisbalaton és a Zalacsányi tó is.

Panziónk 7 szobája 14 fő részére nyújthat pihenési és kikapcsolódási lehetőséget. Szobáink felszereltsége minden igényt kielégít. Családi vállalkozásunk kezelésében a közelben lévő falusi vendégfogadónkban a fürdőmedence és a szauna is felüdülést nyújthat vendégeinknek.