Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Új M7 Takarék Szövetkezet Nagykanizsán
2017.12.11

2017.12.08-án került sor Nagykanizsán az M7 Takarék Szövetkezet Erzsébet tér 1. szám alatt található új kirendeltségének ünnepélyes átadására.


Az átadót Dr. Tófeji Edina az M7 Takarék Szövetkezet elnök-ügyvezetője nyitotta meg. Ünnepi köszöntőt mondott Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója és Dénes Sándor Nagykanizsa megyei jogú város polgármestere.

A fiók kívül-belül teljes átalakításon ment keresztül. Az arculat kialakítása a pénzügyi szolgáltatási tevékenységhez igazodóan történt a Takarék Csoport egységes arculatával összhangban. Az új fiók egyben MFB Pont, ahol kedvezményes konstrukciók keretében a Magyar Fejlesztési Bank által meghirdetett termékek teljes köre elérhető, ezzel ösztönözve mind a vállalkozói, mind a lakossági beruházásokat. Emellett a kirendeltségen VOSZ Pont is található, amely a Széchenyi hiteleken (beruházási, forgóeszköz és folyószámla) keresztül biztosítja a vállalkozások kedvező finanszírozását.

Az új kirendeltség megnyitását jelképező szalagot Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója, Dr. Tófeji Edina az M7 Takarék Szövetkezet elnök-ügyvezetője Dénes Sándor Nagykanizsa megyei jogú város polgármestere, Dr. Pál Attila a Zala Megyei közgyűlés elnöke és Szabó László Integrációs stratégiai titkár és Dr. Simon Katalin MFB vezérigazgató helyettes közösen vágta át.
 

vissza...