Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
2. stakeholder találkozó
2020.10.27

A Zala megyei érdekelti csoport kulcsszereplői második alkalommal találkoztak Zalaegerszegen. Elsőként a négy terület (Vas, Zala megye, Pomurje, Podravje régió) stakeholdereinek bevonásáról készült koncepciót, majd a szlovén-magyar határtérségben lefolytatott elemzés eredményeit ismertettük.


capCROSSplan_rendezveny_10

Az esemény során áttekintettük a projekt egyik legfőbb eredményeként létrejövő protokoll kezdeti tartalmát. A protokollt a projektben résztvevő partnerek, valamint az érdekelt kulcsszereplők írják alá, azonban a jövőben bárki csatlakozhat a hosszú távú együttműködés alapjául szolgáló egyezményhez.

st00

A 2021-27-es időszakra aktualizált Zala Megyei Területfejlesztési Koncepció és Stratégiai Program munkaváltozata is bemutatásra került. A dokumentumokat szakmai és társadalmi egyeztetésre bocsátottuk, elérhetők a www.zala.hu oldalon. A véleményezési határidő november 14-én zárul.

 

A találkozó a következő uniós ciklus tervezett operatív programjairól, célkitűzéseiről szóló tájékoztatással zárult, mely során a Bizottság javaslatairól és Magyarország álláspontjáról, elképzeléseiről is szó esett.

capCROSSplan_rendezveny_17

vissza...