Hírek

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeztek a Megyeházán
2020.10.22

A POFOSZ Zala megyei Szervezete, a Zala megyei ’56-os Hagyományőrző Egyesület, valamint a Zala Megyei Önkormányzat és Hivatala Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Zala Megyei Kormányhivatallal, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségével és a Zalaegerszegi Tankerületi Központtal együtt emlékezett és koszorúzott az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján. A koszorúzás előtt Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel.


A beszédet követően az emléktáblánál koszorút helyezett el, Pácsonyi Imre és Bene Csaba a Zala Megyei Közgyűlés alelnökei, valamint dr. Mester László a Zala Megyei Önkormányzat főjegyzője.

Az emléktáblánál a Zala Megyei Kormányhivatal nevében koszorút helyezett el Héder Miklós főigazgató.

Az emléktáblánál koszorút helyezett el Gecse Péter, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A Zalaegerszegi Tankerület képviseletében koszorút helyezett el Kajári Attila tankerületi igazgató és Molnár Katalin gazdasági igazgatóhelyettes.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének nevében az emléktáblánál koszorút helyezett el dr. Simon Margit osztályvezető és Matoricz Melinda.

A POFOSZ Zala Megyei Szervezete nevében koszorút helyezett el Kiss Bódog Zoltán elnök és Csabai Hugó.

A Zalai Magyar Nemzeti Szövetség képviseletében koszorút helyezett el Paál István elnök.

Az emléktáblánál koszorút helyezett el Stárics Roland, a Zala megyei ’56-os Hagyományőrző Egyesület elnöke.

 okt23_koszoruk

Fotó: Zala Megyei Önkormányzat

vissza...