Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vármegyei projektek

Online módon tanácskoztak a partnerek
2020.10.12

A capCROSSplan pályázat keretében online formában tartottak projekttalálkozót a partnerek, hogy egyeztessék az aktuális feladatokat és beszámoljanak az elvégzett szakmai tevékenységekről.


A találkozó eredményesen zajlott, elsőként a vezető partner - Sinergija Fejlesztési Ügynökség - ismertette az általános projektmenedzsment információkat, majd a munkacsomagonkénti tevékenységeket vitatták meg a partnerek.

A „Résztvevők bevonása és partnerség valamint résztvevő kulcscsoportok kapacitásainak fejlesztése” munkacsomag keretein belül beszámoltak a stakeholder koncepcióról, valamint a stratégiai dokumentumok elemzéséről: Pomurje régióból 7, Podravje régióból 9, Vas megyéből 11, Zala megyéből 12 stratégia megalkotásának folyamatáról készül a tanulmány.

cc202010_02

Ezt követően minden régió tájékoztatást nyújtott a bevont kulcsszereplőiről és általános stakeholdereiről.

cc202010_03

A protokoll tartalmáról, a soron következő tréningekről is szó esett, a partnerek egyetértettek abban, hogy a képzéseket olyan időszakban kívánják megtartani, amikor a szlovén és magyar kollégák részvétele egyaránt lehetséges lesz.

A Zoom meeting során a platform koncepcióról és a weboldal hosszú távú fenntartásáról szóló megállapodásról is tárgyaltak, ennek aláírása a következő hetekben megtörténik. 

Az online mód nem befolyásolta a közös munkát, a partnerek egy sikeres egyeztetésen vannak túl és folytatják tovább az együttműködést a határon átnyúló területfejlesztési hálózat létrehozása érdekében.

vissza...