Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Látványborászat épült Zalaszabaron
2018.07.24

A Kányaváry Borbirtokon felavatott beruházás révén a látogatók megismerhetik a borkészítés folyamatát.


A birtok 60 millió forintos modernizálásához a vidékfejlesztési program 17 millió forinttal járult hozzá. A Szabadics család birtokában lévő 3,5 hektár szőlő feldolgozását és a minőségi borgyártást is biztosítja az üzem. Az ünnepélyes avatáson Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár és Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke is méltatta a Szabadics családnak a térség és a megye gasztroturisztikai fejlesztését szolgáló beruházását, valamint a család példaértékű társadalmi felelősségvállalását.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben