Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Kiadvány a legnagyobb zalai vállalkozásokról
2018.11.09

A napokban tartották Zalaegerszegen azt a gazdasági konferenciát, melynek keretében bemutatásra került a Zala megye legnagyobb cégeiről szóló TOP 100 Zala megye gazdasága című kiadványt.


A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Zalai Hírlap együttműködésével létrejött kiadvány immár hetedik alkalommal kerülhet a gazdasági élet szereplői és a megye gazdasága iránt érdeklődők kezébe.

A Zala megyei TOP 100 a megyében működő 100 legnagyobb vállalkozást állítja sorrendbe 2017-es nettó árbevételük alapján, valamint felsorakoztatja az 50 legnagyobb foglakoztatót. Ezek mellett azonban hasznos gazdasági információkat is tartalmaz a kiadvány.

A gazdasági konferencián előadást tartott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint dr. Kaszás Anita, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója. Az esemény Vezér Dávid, a Mediaworks Hungary Zrt. regionális értékesítési vezetőjének zárszavával, illetve Pácsonyi Imre, a megyei önkormányzat alelnökének pohárköszöntőjével ért véget.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...