Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

A sajtó munkatársait köszöntötték a Megyeházán
2020.03.12

A szabad sajtó napja alkalmából sajtóreggelin látták vendégül a megyei médiumok munkatársait a Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Önkormányzat, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége vezetői.


Köszöntötte a megjelenteket Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, megköszönve a sajtó munkatársainak támogató együttműködését és a hiteles tájékoztatást. Ezt követően Dr. Sipos Gyula megyei rendőrfőkapitány szólt a jelenlévőkhöz, kiemelve a pontos tájékoztatás fontosságát és jelentőségét, különösen a jelenlegi helyzetben.

A sajtó munkatársainak képviseletében Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap főszerkesztője osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel a szabad sajtó ünnepe kapcsán.

A Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke, valamint Pácsonyi Imre és Bene Csaba, alelnökök vettek részt az eseményen.

vissza...