Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vármegyei projektek

Workshopon mutatták be a projekt keretében elkészült online kalkulátort
2020.03.04

A napokban tartott zalaegerszegi workshopon mutatták be az Interreg CENTRAL EUROPE program keretében megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatákonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben” RURES CE933 számú projekt során elkészült energiahatékonysági online kalkulátort és annak működését.


Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg a rendezvényt, majd Dr. Németh Kornél, a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának egyetemi docense mutatta be a témához kapcsolódóan a körforgásos gazdaság működési modelljét, melyet kiegészített a Dániában kidolgozott, a körforgásos gazdaságot megalapozó, 100%-ban megújuló forrásokkal tervezett energiarendszer elképzelést bemutató rövid videóval.
A következőkben Heves Gábor, az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. projektmenedzsere beszélt a témához kapcsolódóan cégük részvételével megvalósuló Green Line - Határmenti közintézmények közötti együttműködés a természetvédelem, energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások terén – elnevezésű projektről.
A workshop második részében részletesen bemutatásra került a RURES projekt keretében elkészült online kalkulátor működése és annak egyes funkciói.

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

RURES_CMYK

vissza...